Branding. Premis atorgats al sector porcí ibèric

BRANDING | DISSENY I PRODUCCIÓ

 

Institut de Recerca i Tecnologia dels Aliments (IRTA)

Imatge coorporativa | Premis | Estatuetes

L’Institut de Recerca i Tecnologia dels Aliments (IRTA) te com a finalitat contribuïr a la modernització, millora i impuls de la competitivitat i al desenvolupament sostenible del sector agràri, alimentàri i agroforestal.

L’IRTA treballa al sector porcí a través de programes de genética i millora animal, nutrició animal, benestar animal i sanitat animal.

Premis Porc d’Or Ibérico

El Premis Porc d’Or Ibérico son uns guardons creats per l’IRTA l’any 2017 a petició del propi sector porcí ibèric amb l’objectiu de reconèixer el seu treball i activitat. Es fan entrega de tres tipus d’estatuetes, d’or, plata i bronze atenent a tres criteris tècnics: Nacidos Vivos (NV), Tasa de Partos (TP) i Productividad Numérica (PN) juntament amb tres premis especials: “Porc d’Or Ibérico con Diamante”, “Porc d’Or Ibérico del MAPAMA” i “Porc d’Or Ibérico a la Máxima Productividad”.

Disseny i creació del trofeu

Partint dels prestigiosos Premis Porc d’Or, també creats pels creatius d’aquesta agència fa 25 anys. S’ha desenvolupat un trofeu per aquest  nou premi incorporant un disseny innovador i trencador. Per això s’ha realitzat una clara vinculació amb el sector industrial sota la inspiració de les granjes ramaderes d’alta tecnologia. El resultat preten donar un aire d’actualitat dins un sector on la tendència és mantenir els paràmetres clàssics. Tradició que respira modernitat, modernitat que respecta la tradició… en aquest cas, un binomi que ha donat un resultat superior.

També ens han confiat

[et_pb_dfbm_blog _builder_version=”3.9″ custom_posttypes=”project” posts_number=”10″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_limit_words=”on” show_comments=”off” show_author=”off” show_date=”off” read_more_text=”Llegir més” dfbm_fullwidth=”off” use_inner_shadow=”off” saved_tabs=”all” include_project_tags=”123″ /]

Diuen de nosaltres

"L'Organització dels Premis Porc d’Or Ibérico, ha quedat molt satisfeta de l'equip humà de l'agència OMA, pel treball realitzat en el disseny dels nostres nous trofeus. Uns premis amb una singularitat i complexitat important, han sabut adaptar-se totalment i transmetre el que realment volíem a través d'un disseny modern, elegant i únic. Des del primer moment, ens van generar molta confiança i sobretot van escoltar totes les nostres necessitats, creant-nos un disseny trencador i actual. El que més ens ha sorprès ha estat la creativitat, el grau d'implicació, l'atenció en tots els detalls i la professionalitat."

PEDRO LÓPEZ | Director BDporc
INSTITUT DE RECERCA I TECNOLOGIA AGROALIMENTÀRIES (IRTA)

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.