Disseny editorial per a un llibre que deixa empremta

IMATGE CORPORATIVA I GRÀFICA DE L'AUTORA

Katia Medeles

 Fotografia | Disseny | Papereria | Maquetació

Katia Medeles és Coach, Neuro-linguistic Programming Trainer, certificada pels professionals John Grinder i Richard Bandler i formada en Curació Emocional per Enric Corbera. És especialista en Intel·ligència Emocional per a empreses i en formacions a particulars.

Compromís, honestedat, humanisme, proximitat, disciplina, respecte i llibertat són algunes de les qualitats que defineixen la professionalitat de la Katia, i és que en més de deu anys de carrera ha treballat per a moltes empreses i persones de totes les edats brindant-los la possibilitat d’èxit tant personal com professional.

Disseny editorial i videobook

Per a aquest projecte se’ns ha demanat la realització de la tercera edició del seu llibre ‘Intel·ligència emocional Neska. Los secretos de una mente en equilibro’ on l’autora pren el protagonisme de la portada. El llibre està disponible tant en format físic com a e-pub i es pot adquirir a través de katiamedeles.com. Al mateix lloc web podeu veure el seu videobook, també realitzat per OMA a través d’un shooting, on ella mateixa explica la missió de la seva feina, la qual consisteix a “ajudar a les empreses a aconseguir millors resultats treballant amb l’estabilitat emocional del seu equip”.

 

Una persona, una marca personal única

Una de les finalitats d’aquest treball també ha estat remodelar la imatge de marca personal per tal de potenciar la qualitat humana i la part més professional de l’autora. Per aconseguir-ho, s’han realitzat diverses accions de marca com la realització de fotografies, la creació d’un tríptic de serveis i unes targetes de visita personalitzades que incorporen també el nou disseny del logotip realitzat per l’agència.

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.