UNA NOVA IMATGE DE MARCA – BARÓ DE MAIALS

Campanya de comunicació | Imatge corporativa | Disseny gràfic |Màrqueting | Xarxes socials | Projecte Web

La Cooperativa del Camp Foment Maialenc és una entitat centenària, arrelada al territori i testimoni d’una cultura i una forma de vida que entén la terra com un patrimoni del qual cal tenir cura per llegar-lo a les generacions futures.

Nova imatge de marca

Després de molts anys, Baró de Maials ha comptat amb nosaltres per realitzar un canvi en la seva imatge de marca. Una renovació que ha sorgit per respondre a les necessitats dels nous temps i adaptar-se a reptes actuals davant un context d’actualització i canvi constant.

Per tal de donar-ho a conèixer, s’ha celebrat un acte de presentació de la nova imatge de marca, en la qual també s’hi han presentat els reptes que afronta el món de l’oli a l’actualitat, amb l’objectiu de compartir l’experiència de personalitats referents en el sector de l’oli a Lleida.

En primer lloc, per conèixer l’evolució d’aquest projecte de primera necessitat en el món i, en segon lloc, per aprofundir en la previsió de la campanya d’enguany en àmbit nacional i internacional, a causa de la situació d’emergència de sequera.

Projecte integral

La Cooperativa centenària ha optat per una comunicació integral, per això, treballem en la seva pàgina web, en la gestió de xarxes socials, redacció i enviament de mailings, creació de continguts per al seu blog, campanyes de sortejos, premsa i molt més. Una marca com Baró de Maials necessita un projecte que transmeti a la perfecció tota la feina que hi ha al darrere després de més de 100 anys.

Ells han confiat en nosaltres

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros:

973 302 848
Arnald de Solsona, 6
25005 Lleida
hola@agenciaoma.com

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros: