Valors i essència, així és la nova imatge de la Fundació Aspros

IMATGE CORPORATIVA I BRANDING

Fundació Aspros

 Disseny gràfic | Imatge corporativa | Interiorisme corporatiu

Fundada l’any 1962, Aspros és l’entitat lleidatana degana en l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. En l’actualitat, atèn prop de 600 persones amb un gran equip de professionals.

Una nova marca per mirar cap al futur que manté els valors essencials del seu esperit fundacional.

Partint dels valors actuals, i aquells amb els quals es va crear la Fundació Aspros, s’ha realitzat un procés d’anàlisi per crear una nova imatge que mitjançant formes i colors, pogués explicar d’una forma senzilla, clara i alhora potent, la realitat d’aquesta entitat que porta més de 59 anys posant les persones i les famílies al centre per  millorar la seva qualitat de vida.

Ubuntu i les persones perfectament imperfectes, elements clau de la nova marca

Així, la nova imatge incorpora tres elements clau, en primer lloc el tipus de lletra, minúscula i per tant més propera a les persones, i amb tipografia Ubuntu, gràficament molt efectiva i carregada de molt missatge. Ubuntu és una filosofia sud-africana impulsada per Nelson Mandela, i que promou valors com la generositat envers els altres, la humilitat i l’empatia, i així ho expliquen amb aquesta senzilla frase “Jo soc perquè nosaltres som”.

En segon lloc els colors, el blau, que representa la confiança, el gris blavós -transparència-, el taronja pastel -sensibilitat- i el groc pastel -alegria-, i per últim les formes, que en aquesta nova imatge representen a les persones i les famílies, i que amb aquestes formes irregulars representa que tots som perfectament imperfectes.

Un projecte amb cor i ànima

Des de l’Agència érem conscients de la gran responsabilitat de plasmar tot el cor i l’ànima d’una entitat com la Fundació Aspros en una nova imatge i, seguint la  premiasa del premi Nobel i impulsor de la filosofia Ubuntu, Nelson Mandela, “Una persona es fa humana a través d’altres persones”, hem creat aquesta nova imatge, centrada en la persona i en la seva essència.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.