L'evolució creativa d’una marca consolidada

BRANDING | DISSENY I PRODUCCIÓ
 

DEP System

 Imatge corporativa | Logotip

DEP System és una cadena de centres d’estètica i imatge personal que ofereix als seus clients serveis, tractaments i productes relacionats amb la imatge, la bellesa i el benestar, amb seu a Lleida i Saragossa.

Unificar la imatge

El repte del projecte ha consistit en renovar una imatge consolidada i molt visible, present en tots els centres, i fer-ho mantenint l’essència i els valors de la marca, aconseguint un equilibri entre la senzillesa, la claredat, l’elegància i certes notes de diversió.

A més a més, el projecte planteja la unificació gràfica de la marca, passant de la situació actual en què cada centre disposa d’una identitat pròpia (Dep System, Dep Beauty i Zuleika Rodríguez Imatge Personal) a una única imatge corporativa.

Fase de conceptualització

El procés de treball ha requerit una fase prèvia de conceptualització, que permetés extreure els elements clau i els valors diferencials de la marca. D’aquest procés s’han derivat tres conceptes clau: la imatge, el benestar i la salut, que serveixen d’eix en el plantejament creatiu i que, al costat del concepte i la cultura de l’empresa, molt consolidats ja, han generat la base del logotip final escollit que incorpora tres colors suaus, un per cada concepte, que se superposen entre si.

 

Una nova forma d’entendre la bellesa

El resultat presenta un logo sòlid i amb caràcter, que manté l’essència i la filosofia de la marca i estableix una línia gràfica que s’aplica als diferents elements corporatius. L’evolució creativa d’una marca consolidada.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.