Una nova imatge per a nous temps

Branding | Imatge corporativa

Actel

Disseny gràfic | Imatge corporativa | Interiorisme corporatiu

Fundada l’any 1980 ActelGrup és una empresa cooperativa de segon grau.

Té associades 109 cooperatives arreu de l’estat a les quals dona un servei integral des del camp fins a la comercialització amb l’objectiu d’aconseguir la millor valoració de les produccions dels seus socis i sòcies en totes les seves seccions.

La renovació de la marca

Aquesta nova imatge respon a la voluntat del grup cooperatiu de transmetre els valors de proximitat i connexió amb els seus socis i clients, la solidesa i sostenibilitat del grup, i el lideratge basat en les persones que dia a dia treballen per posar a Actel Grup al capdavant en les seves diferents àrees de negoci.

El procés de creació de la imatge ha tingut en compte els orígens, la història i la trajectòria del grup, com a base per a la creació d’una imatge que representa una nova mirada al futur, que reforça la marca des de la simplicitat, amb línies clares, tipografies netes i reforçant el color vermell característic de la marca.

Un element singular de la nova identitat és el símbol que l’acompanya, un element que basa la seva fortalesa en la senzillesa i que vol ser un referent que permeti recordar la marca només amb la seva visualització.

Pensant en el futur

El grup cooperatiu es reafirma en la seva tasca i llença una declaració d’intencions per afrontar el futur que es presenta amb més força i energia que mai. Una imatge més simple, que retorna als orígens i a la puresa de l’entitat, factors clau que han fet que actualment, el grup compti amb un total de 430 treballadors de mitjana anual i 109 cooperatives associades.

La nova imatge s’ha implantat en els diferents elements corporatius i s’ha adaptat a les marques i divisions de negoci del grup.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.