II Gala dels Premis Porc d’Or Ibérico

FOTOGRAFIA | STORYTELLING PHOTOGRAPHY

Institut de Recerca i Tecnologia dels Aliments (IRTA)

Shooting d’esdevenimentss | Gala de Premis | Audiovisual

L’Institut de Recerca i Tecnologia dels Aliments (IRTA) te com a finalitat contribuïr a la modernització, millora i impuls de la competitivitat i al desenvolupament sostenible del sector agràri, alimentàri i agroforestal.

L’IRTA treballa al sector porcí a través de programes de genética i millora animal, nutrició animal, benestar animal i sanitat animal.

Shooting de la II Gala dels Premis Porc d’Or Ibérico, Còrdova, 2018.

Més de 400 professionals del sector porcí ibèric es van reunir la nit de l’1 de juny al Alcàsser dels Reis Cristians, a Còrdova, per conèixer els premiats de la segona edició dels Porc d’Or Ibérico, prestigiosos guardons atorgats per Irta a les explotacions de porcí ibèric de tot Espanya com a reconeixement al seu treball i la seva tasca.

Chef amb Estrella Michelín

El sopar servit durant la gala va ser oferta pel reconegut xef amb Estrella Michelin Kisko García, del restaurant cordovès Xoco. 27 estatuetes d’or, plata i bronze es van lliurar atenent a tres criteris tècnics: Nascuts Vius (NV), Taxa de Parts (TP) i Productivitat Numèrica (PN), juntament amb tres premis especials: Porc d’Or Ibèric amb Diamant, Porc d’Or Ibèric del MAPAMA i Porc d’Or Ibèric a la Màxima Productivitat.

També ens han confiat

[et_pb_dfbm_blog dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”project” include_project_tags=”123″ posts_number=”10″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_limit_words=”on” show_comments=”off” show_author=”off” show_date=”off” use_inner_shadow=”off” _builder_version=”3.9″][/et_pb_dfbm_blog]

Diuen de nosaltres

"L'organització dels Premis Porc d'Or Ibérico, ha quedat molt satisfeta de l'equip humà de l'agència OMA, pel treball relalitzat amb el disseny dels nostres nous trofeus. Uns premis amb una singularitat i complexitat important, s'han adaptat totalment i han transmès el que realment volíem a través d'un disseny modern, elegant i únic. Des del primer moment, ens van generar molta confiança i sobretot van escoltar totes les nostres necessitats, creant-nos un disseny trencador i actual. El que més ens han sorprès ha estat la creativitat, el grau d'implicació, l'atenció en tots els detalls i la professionalitat."
PEDRO LÓPEZ | Director BDporc INSTITUT DE RECERCA I TECNOLOGIA AGROALIMENTÀRIES (IRTA)

Ells han confiat en nosaltres

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.