Campanya de comunicació integral. DOP Les Garrigues

Campanya de comunicació

CAMPANYA DE PUBLICITAT. DOP LES GARRIGUES

 Campanya de comunicació | Màrqueting

La DOP Les Garrigues és un organisme de certificació que sotmet l’oli de les cooperatives inscrites a rigorosos controls de producció i elaboració, garantint l’origen i la màxima qualitat dels seus olis.

Les Garrigues és la primera Denominació d’Origen Protegida (DOP) alimentària reconeguda a l’Estat Espanyol (1975), i fou certificada per la Unió Europea com a Denominació d’Origen Protegida el 1996.

‘Jo amb segell’

‘Jo, amb segell’ és una campanya de publicitat integral d’una de les Denominacions d’Origen més importants de l’estat espanyol. Un procés global, des de la ideació del concepte central al voltant del qual gira la campanya, fins a la seva presentació i aplicació en diferents formats comunicatius, online i offline. La campanya es posa en marxa amb l’inici de la campanya d’oli i dura tot un any. 

 

Posem en valor la certificació

El missatge principal vol reforçar la marca de la Denominació a nivell nacional i estatal i té l’objectiu de posar en valor la qualitat i l’origen de l’oli d’oliva verge extra de les cooperatives i molins que compten amb el certificat DOP Les Garrigues.

Ells han confiat en nosaltres

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros:

973 302 848
Arnald de Solsona, 6
25005 Lleida
hola@agenciaoma.com

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros: