Papereria Corporativa

IMATGE CORPORATIVA | PAPERERIA | MERXANDATGE

 

Cal Gumer Events

Identitat | Imatge | Papereria

Cal Gumer Events és un servei gastronòmic complet per a la realització d’events o celebracions. Una empresa que aporta el seu valor afegit en el tracte proper i humà que es fusiona amb el bon servei, la cuina acabada a l’últim moment amb l’elecció dels millors ingredients i l’assessorament a través de l’experiència professional en cada event.
A casa del client o a l’espai escollit per aquest, es prepara tot com si d’un restaurant es tractés, acabant les coccions dels productes in situ, amb el propòsit d’obtenir uns resultats perfectes en el punt de cocció, en el sabor i en la textura dels plats, cosa que s’aconse- gueix amb tot l’equipament de la cuina mòbil de què disposem.
Cuidant al màxim el detall tant en el muntatge com en el servei de tot l’esdeveniment. Posant a disposició tot el mecanisme necessa- ri per l’event (taules i cadires, roba de taula, coberteries, plats de tot tipus, mobiliari, decoració …) i així poder donar una resposta àgil a les peticions i reptes plantejats a la celebració, transformant l’entorn escollit en un espai on sentir-se a gust.

Reflectir l’amor per la teva feina en un catàleg

La finalitat del projecte ha estat crear un catàleg de serveis per esdeveniments, on es pogués transmetre la filosofia de Cal Gumer i tot el que pot aplicar-se a esdeveniments.

Disseny basat en les emocions, com a fil conductor

S’ha utilitzat un text creatiu juntament amb unes imatges atractives per plasmar la part humana i creativa de l’equip. Conceptes com emocionar, mimar, sorpresa, dedicació, cura… es reforcen i reflecteixen dins el catàleg de serveis que ofereixen.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.