Una nova imatge per a una empresa consolidada

IMATGE CORPORATIVA

NOVA IMATGE DE MARCA. SEGUÍ CLIMA

Imatge corporativa | Disseny gràfic

Seguí Clima és una empresa consolidada i líder en el seu sector amb 40 anys d’experiència, gràcies a la solidesa que implica néixer en el bressol d’una empresa familiar. L’activitat principal és la distribució de material de fontaneria, calefacció, climatització, gas, energies renovables i amb més de 600 m2 d’exposició de banys i cuines arreu de les províncies de Lleida, Tarragona i Barcelona.

Nova mirada corporativa

El repte que se’ns va plantejar ha estat innovar la imatge corporativa d’una marca amb molts anys d’experiència, però sense deixar de banda la seva essència ni valors, aconseguint així, un equilibri entre senzillesa, puresa i elegància.

Per això ha estat necessari una fase prèvia de conceptualització que permetés extreure els factors clau i un important treball de coordinació de l’agència amb la marca per a mantenir la connexió gràfica. Aquest procés ha servit d’eix per establir la base del logotip, on seguidament, s’ha adherit una nova visió de futur.

Renovació íntegra

En finalitzar la nova imatge de Seguí Clima, totes les aplicacions que componen la marca; retolacions, uniformes, interiorisme i papereria, s’han actualitzat amb el nou disseny que ara forma part d’aquesta empresa consolidada.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.