UNA SALA D’ESPERA QUE RESPIRA HISTÒRIA

INTERIORISME CORPORATIU | IMATGE GRAN FORMAT

 

Centre Vithas Salut i Vithas Hospital Montserrat

 Imatge corporativa | Identitat | Interiorisme corporatiu

Vithas és el primer operador sanitari de capital 100% espanyol. Cada any atén a més de 4.500.000 pacients als seus 19 hospitals i 27 centres especialitzats anomenats Vithas Salut.

A Lleida, Vithas Hospital compta amb el centre Vithas Salut i Vithas Hospital Montserrat, situat al centre de Lleida. Amb prop de 100 anys d’experiència s’ha convertit en referent de la sanitat privada de la ciutat i de la seva àrea d’influència gràcies a la seva capacitat de renovació i adaptació.

Creació d’un espai únic i diferent

Quan veiem una sala d’espera buida ens plantegem qui l’habitarà, perquè, quanta estona hi estarà, què farà o pensarà mentre s’espera…

Vam voler crear un espai per estar tranquil i unes imatges que acompanyessin els clients inclús estant sols, recolzat d’història.

L’elecció d’uns colors que s’integressin amb la resta i ho fessin tot suau alhora que solemne quant a formes.

L’elecció d’un tema

Vam crear un joc conceptual entre l’arquitectura, i més en concret la columna, vinculades amb la columna vertebral eix del cos humà, tasca que desenvolupa l’entitat per a la qual s’ha realitzat aquest projecte.

 

Vinculació amb ‘lo nostre’

La identitat geogràfica, imatges d’història i territori i la bellesa del que ens envolta van ser alguns dels elements que volíem reflectir en un ambient interior que busca ser elegant, acollidor i ‘nostre’.

També ens han confiat

[et_pb_dfbm_blog _builder_version=”3.11.1″ custom_posttypes=”project” posts_number=”10″ header_tag=”h3″ show_content=”excerpt” show_limit_words=”on” show_comments=”off” show_author=”off” show_date=”off” read_more_text=”Llegir més” dfbm_fullwidth=”off” use_inner_shadow=”off” saved_tabs=”all” include_project_tags=”57″ /]

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.