Bokoto Christmas Edition, la creació d’una pop-up en temps rècord

IMATGE CORPORATIVA

Bokoto Sushi Club

Imatge corporativa | Interiorisme

Bokoto Sushi Club compta amb 6 anys d’experiència en el sector de la restauració.

Es tracta d’una cadena de restaurants Premium d’alta qualitat en el seu producte amb seu a Lleida i Zaragoza.

Bokoto Christmas Edition és la nova botiga pop-up de Bokoto, el restaurant japonès de referència a Lleida, situada al carrer Major durant aquestes festes de Nadal. De caràcter efímer, aquesta nova botiga, ubicada al número 74 (davant del Zara), ofereix un nou concepte de cuina japonesa i postres per a emportar, així com els regals més exclusius procedents del Japó per aquests dies tan assenyalats.

Interiorisme corporatiu

Des de l’Agència OMA hem tingut l’oportunitat d’encarregar-nos de l’interiorisme del local, juntament amb Entre3, empresa amb la qual col·laborem freqüentment. El disseny dels vinils, del rètol de la façana i de les banderoles que es troben actualment en la pop-up han estat creats per nosaltres amb la idea que aquest establiment passatger estigui dotat de la personalitat Bokoto tan característica i que ofereixi als clients una experiència diferent i única. A més a més, en la Bokoto Christmas Edition també s’ha donat a conèixer el nou packaging per a les postres i per als serveis Take Away i Delivery dissenyats per nosaltres.

Botiga pop-up

D’aquesta manera, aquest nou espai, que estarà obert durant els mesos de desembre i gener, té l’objectiu d’apropar Japó a la ciutat. Comptarà amb els serveis de Take Away i Delivery tant per al menjar preparat com pels detalls japonesos, com per exemple lots de Nadal, kits per fer sushi, productes gourmet o complements de la gastronomia japonesa. A més a més, també oferirà la possibilitat de fer reserves per al restaurant i per endur.

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.