Interiorisme. Espais que comuniquen

Interiorisme Corporatiu

Quatuor

Disseny gràfic | Imatge corporativa | Interiorisme corporatiu

Des de l’any 1998 Quatuor ofereix serveis de projectes d’enginyeria i programació informàtica, per empreses i grans corporacions amb seu a Espanya i sucursals a la resta del món.

Nous ambients de treball que inspiren

El principal objectiu del projecte ha estat la creació d’un ambient laboral inspirador on la marca Quatuor i els seus colors són protagonistes dels elements arquitectònics externs i interns en la seva nova seu, situada a Lleida. 

La ubicació del local, en un nus viari molt actiu, s’ha tingut en compte en aspectes com la façana que permet visualitzar la marca des de qualsevol punt, alhora que presenta alguns dels seus projectes tecnològics més atractius.

La remodelació del seu ampli espai, en col·laboració amb l’equip d’interioristes Entre3, ha donat lloc a ambients clarament diferenciats on la lluminositat queda reforçada amb mobiliari i parets principalment blancs.

La importància de l’arquitectura corporativa

L’arquitectura corporativa és un component fonamental de la imatge d’una empresa, i s’ha de tenir en compte com un element comunicatiu més, tant en el seu aspecte més funcional com conceptual.

Els espais (la seva distribució, il·luminació, colors,  materials…) comuniquen informació immediata de la marca als clients i als propis treballadors. És fonamental que aquest missatge estigui alineat amb els valors de la nostra marca i l’enforteixi.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.