SERIETAT, SOLVÈNCIA I CONFIANÇA PER CONNECTAR NEGOCIS

IMATGE CORPORATIVA

Smart Habent

Imatge Corporativa | Projecte Web | Projecte Audiovisual | Papereria

Smart Habent és una empresa que es dedica a facilitar la relació entre el sector públic i el sector privat per tal d’optimitzar l’ús dels recursos. Això es materialitza en diferents tipus de projectes; comercials, sanitaris, habitatges, hostaleria i oficines.

L’impacte visual de la teva marca

Una imatge gràfica que transmet serietat, solvència i confiança. Els diferents elements que hem creat, des del logotip i les seves aplicacions, presenten una imatge clara i equilibrada, reforçant així l’objectiu d’aportar valor i potenciar la notorietat d’aquesta nova marca i aquest nou projecte d’Smart Habent.

Vídeo corporatiu

Un vídeo que serveix per presentar les persones que gestionen Smart Habent, els seus serveis i la seva metodologia. Des de l’agència hem elaborat aquest projecte audiovisual amb un acurat tractament de la imatge, centrant-nos en la forma en què es transmet el missatge als diferents públics objectius.

Connectant negocis

Un lloc web que té per objectiu principal aportar valor a la marca i transmetre confiança al seu públic objectiu. En el concepte i disseny d’aquest web ens vam fixar tres objectius principals: presentar una funcionalitat senzilla, mostrar un llenguatge visual acurat que connectés amb el públic objectiu i solucionar l’atracció mitjançant elements de conversió.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.