Projecte web. ITHEN

Projecte Web

Una web internacional

  Projecte Web | Disseny gràfic | Comunicació | Imatge corporativa

ITHEN és un projecte internacional que neix amb l’objectiu de promoure i millorar l’ocupabilitat de les persones joves en l’àmbit dels cicles de Formació Professional del conjunt d’Europa. En definitiva, Ithen busca que els estudiants puguin formar-se en empreses i centres de formació de la mateixa manera que a les universitats per tal d’ampliar els seus títols.

La comunicació integral d’un projecte internacional

Des de l’agència hem desenvolupat la imatge corporativa d’aquest projecte creant-ne el logo, juntament amb la seva aplicació gràfica i digital. El resultat ha estat una imatge orgànica i natural que evoca el creixement i l’evolució personal, genera entusiasme i vitalitat. Forma la unió de la representació dels valors principals de la marca, la mobilitat i la connectivitat.

A més, l’hem dotat d’una estratègia digital creant una website que està pensada per donar visibilitat a tota l’activitat i continguts d’ITHEN.

En aquesta pàgina els i les estudiants, podran trobar tota la informació sobre llocs on cursar els seus estudis, així com les metodologies que poden escollir per accedir als centres i universitats que formen part del projecte.

Aconseguir un portal que promogués l’ocupabilitat de la gent jove, la inserció laboral i potenciés la formació superior tècnica vinculada a les necessitats de les empreses, era el repte que teníem amb ITHEN, i aquest ha estat el resultat.

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.