Packaging inspirat en la natura i tradició japonesa

Packaging

Bokoto Sushi Club

Imatge corporativa | Packaging

Bokoto Sushi Club compta amb 6 anys d’experiència en el sector de la restauració.

Es tracta d’una cadena de restaurants Premium d’alta qualitat en el seu producte amb seu a Lleida i Zaragoza.

La natura, protagonista

El repte que ens planteja el client és la renovació de la imatge per a les safates i bosses del servei de take away i delivery, un servei que ha augmentat degut a la situació sociosanitària marcada per la Covid-19.

El nostre objectiu ha estat crear un packaging atractiu per al consumidor, tot seguint l’essència japonesa que caracteritza a Bokoto, on els colors càlids i daurats ara en són els protagonistes juntament amb la cal·ligrafia japonesa. Seguint aquesta línia, escollim diverses textures de fusta com la d’ametller, cirerer, palissandre o bambú, provinents d’arbres que tenen molt valor en la cultura japonesa.

Disseny en harmonia

L’estil del nou packaging, que s’utilitza exclusivament pels serveis de take away i delivery, està molt vinculat al disseny que presenta la nova carta d’un sol ús així com les fundes dels bastonets amb clara tendència a la naturalitat. Dins del projecte de la nova imatge de packaging també s’incorpora una variant del disseny específica per a les postres d’especialitats japoneses by Sarrate. 

D’aquesta manera hem aconseguit crear una imatge que reforça els valors de l’empresa sense deixar de banda la innovació i la qualitat. 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.