Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Producció Audiovisual | Comunicació | Acte

Benvinguts a casa vostra

Producció Audiovisual | Comunicació | Acte

Per celebrar la inauguració de la nova seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida, la nostra agència de comunicació va ser escollida per desenvolupar una campanya integral que capturés l’essència d’aquest moment tan significatiu. El projecte va incloure la creació d’un vídeo promocional, així com la participació activa en els esdeveniments del dia de la inauguració, en l’àmbit de la fotografia i la cobertura de xarxes socials. 

Objectius

Produir un vídeo emotiu que reflectís l’impacte del Col·legi en la comunitat mèdica i general.
Maximitzar la cobertura mediàtica de l’acte inaugural.
Reforçar la imatge i la reputació del Col·legi Oficial de Metges de Lleida.

 

Desenvolupament del projecte

Preproducció

  • Guió: Redacció d’un guió que narrava la història del Col·legi, el seu paper en la comunitat i la importància de la nova ubicació.
  • Càsting: Selecció d’actors professionals, locals i membres del Col·legi per aconseguir un to autèntic i proper.

Producció

  • Filmació: Realització de la gravació al nou edifici situat a l’Avinguda Alcalde Rovira Roure, 41, així com altres ubicacions clau que connectaven la història amb el Col·legi.
  • Edició: Muntatge del material gravat, incorporant música i efectes visuals per maximitzar l’impacte emocional.

Inauguració

Cobertura fotogràfica i cobertura de XXSS: L’acte inaugural va començar a la nova seu del Col·legi on es va presentar el vídeo promocional i es va fer un recorregut per les noves instal·lacions així com els parlaments per part d’autoritats locals i membres destacats de la comunitat mèdica. Després es van traslladar els assistents a l’Auditori Enric Granados, on van poder gaudir de les actuacions de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l’Orquestra de Metges Ars Medica. En finalitzar el concert, la geganta Dra. Castells i els Castellers de Lleida esperaven als assistents i els van oferir el seu ball i dues torres per a finalitzar els actes d’inauguració.

El vídeo produït des de l’agència Oma, no només va servir com a peça central de la celebració, sinó que continua sent una eina valuosa en la comunicació interna i externa del Col·legi.

Resultats

Amb la realització d’aquest projecte, el Col·legi Oficial de Metges de Lleida no només ha celebrat un nou capítol en la seva història, sinó que també ha establert un nou estàndard en la integració de la cultura, la comunitat i la medicina. Des de l’agència estem orgullosos d’haver contribuït a aquest èxit.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.