Un recorregut per 10 anys d'història

Projecte Audiovisual

ATM Lleida. Autoritat del Transport Públic de l’Àrea de Lleida

Disseny gràfic | Imatge corporativa | Vídeo corporatiu

El Consorci del Transport Públic de l’Àrea de Lleida (ATM Lleida), neix el 2008 amb la finalitat de coordinar el sistema de transport públic de viatgers a l’àrea de Lleida.  
Entre les seves funcions destaca la gestió del sistema tarifari integrat, el disseny de plans de mobilitat, l’avaluació d’estudis de la mobilitat generada o la promoció dels valors vinculats a la mobilitat sostenible.

10 anys explicats en 5 minuts

L’ATM amb aquest projecte audiovisual celebra una trajectòria de 10 anys, presentant les seves principals actuacions, projectes i accions de comunicació, mostrant a més les principals xifres que donen la dimensió de l’abast d’un recorregut que ha permès consolidar un sistema de transport públic que genera 8,5 milions de viatges anuals.

Des de l’agència OMA hem donat forma aquest projecte audiovisual desenvolupant un guió que expliqués de forma cronològica aquest recorregut en un format dinàmic i àgil que facilita a l’espectador captar el gran volum d’informació que aquest conté.

A més hem realitzat l’edició, producció i locució del mateix i el disseny d’alguns elements com els motion graphics que permeten explicar la informació d’una forma visual i atractiva.

 

Memòria anual

De la mateixa manera, adaptant-ne els formats segons necessitats, des de l’agència portem creant les memòries del Consorci durant els darrers anys tot incorporant el recull de fotografia que també realitzem per aquest client.

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.