30 Aniversari Premis Porc d’Or 2023

Branding | Projecte audiovisual | Imatge corporativa| Disseny i producció

Institut de Recerca i Tecnologia dels Aliments (IRTA)

Imatge coorporativa | Premis | Estatuetes

L’Institut de Recerca i Tecnologia dels Aliments (IRTA) té com a finalitat contribuir a la modernització, millora i impuls de la competitivitat i al desenvolupament sostenible del sector agrari, alimentari i agroforestal.
L’IRTA treballa al sector porcí a través de programes de genètica i millora animal, nutrició animal, benestar animal i sanitat animal.

Disseny i creació dels trofeus

Per l’edició dels premis d’aquest any, els quals celebren el 30 Aniversari, s’ha ideat i dissenyat un trofeu inspirat en origami, l’art originari del Japó que consisteix a crear figures de paper, doblegant-lo diverses vegades, fins a aconseguir el resultat esperat.

Per vincular aquest art amb el sector porcí i amb les edicions anteriors dels Premis, s’ha redissenyat la figura del porc clàssic, amb un resultat modern, trencador i original, que pretén captivar l’essència de la innovació i la creativitat.

Representen la transformació, la resiliència i la capacitat d’adaptació; qualitats fonamentals per a l’èxit en aquesta indústria. A més, són un testimoni de la voluntat de continuar emocionant i inspirant als professionals del sector.

Producció de continguts audiovisuals

A banda, s’ha portat a terme la producció de continguts audiovisuals, presentats durant la gala, i creats per connectar amb l’essència de la 30ª edició dels premis.

Cobertura de l’acte i senyalètica

També s’ha desenvolupat la senyalètica informativa, juntament amb la cobertura fotogràfica de l’acte, en el qual un total de 87 granges nominades, han optat a endur-se els diferents reconeixements.

Ells han confiat en nosaltres

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros:

973 302 848
Arnald de Solsona, 6
25005 Lleida
hola@agenciaoma.com

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros: