La importància de l’Experiència Unboxing
23 març, 2021
ComOma24

A totes i tots ens agrada rebre regals. El fet d’obrir un paquet i no saber què hi ha a dins desperta il·lusió a tothom.

Avui en dia ens trobem en un moment en què el comerç electrònic està totalment implantat en la nostra societat i les empreses necessiten oferir als seus clients una compra positiva i emocionant. Això es pot aconseguir gràcies a l’Experiència Unboxing i, a més, d’una manera ben simple.

L’unboxing, que consisteix en mostrar el procés d’obrir una comanda online, permet mostrar als futurs compradors com serà el paquet que rebran, què hi haurà a dins i el producte o productes que ha adquirit. D’aquesta manera, es creen unes expectatives i una il·lusió amb l’objectiu de transmetre una experiència única.

El producte que es troba a l’interior de la capsa esdevé el protagonista del vídeo, de manera que les persones que el miren estan a l’expectativa, amb ganes d’arribar al final sense deixar de gaudir del procés d’obertura.

L’unboxing ha de ser plaent de veure i provocar emocions. Així doncs, el packaging es converteix en un element essencial. És molt important cuidar tots els detalls estètics i gràfics tant del paquet exterior com del producte de l’interior. S’ha de diferenciar dels altres, ha de transmetre la filosofia i els valors de la marca, ha d’ajudar a la decisió de compra dels clients potencials i per sobre de tot ha d’aportar un valor afegit.

A l’agència OMA ja hem implementat aquesta manera de fer i un exemple n’és el vídeo fet pels productes de L’Or de Ponent.