Vídeo solidari per recaptar diners per al Banc dels Aliments de Lleida
27 gener, 2021
ComOma24

Amb el total de reproduccions hem aconseguit més de 500 euros

Des de l’Agència OMA a través de la iniciativa ‘L’any que no esperàvem’, hem fet un vídeo que reflexiona sobre un any marcat per la pandèmia i tot el que aquesta ha comportat, amb l’objectiu de recaptar diners per al Banc dels Aliments de Lleida. Per cada reproducció realitzada entre el 29 de desembre i el 10 de gener hem fet una donació de 0,05 cèntims que, amb un total de 10.593 reproduccions, han sumat 529,65 € destinats al Banc dels Aliments de la ciutat.

El Banc dels Aliments s’encarrega de captar aliments que després distribueix entre gairebé un centenar d’entitats socials de les comarques de Lleida per a atendre a famílies en situació de pobresa a més d’altres col·lectius en risc d’exclusió social. Des de l’inici de la pandèmia provocada per la Covid-19, el Banc dels Aliments ha realitzat una feina extraordinària atenent encara a més persones que s’han vist afectades per la crisi sociosanitària actual i adaptant-se a la nova situació per seguir col·laborant en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social a les comarques de Lleida, així com per a prevenir i fer front al malbaratament alimentari. Un exemple és el gran recapte d’aliments d’aquest any en què, tot i les dificultats viscudes, es van adquirir 4.871.844 quilos d’aliments, un 12% més que en l’anterior edició.

Esperem que iniciatives com la nostra contribueixin a la important tasca del Banc dels Aliments i donin peu a què més empreses de les comarques de Lleida s’animin a col·laborar en accions en benefici a la societat.