Perquè el 8M sempre és una bona ocasió per reivindicar allò que ens pertoca, tot i que no hauria de ser així. Avui des de l’agència volem posar nom i cognoms a algunes de les dones més importants pel món del màrqueting i la publicitat.

· Helen Lansdowne, és considerada la primera dona redactora publicitària del sector. Va contractar a desenes de dones creatives, assegurant-se així que la veu de les dones estava representada en el sector.

· Bernice Fitz-Gibbon, Reconeguda com una de les primeres i millors Copys de la història. Va ser pionera a la indústria publicitària de retail treballant per grans magatzems.

· Mary Wells Lawrence, Va ser la primera dona a ser presidenta d’una agència de publicitat i la primera CEO d’una empresa a la borsa de Nova York.

· Nellie Bly, És considerada per molts com la primera blogger. Era una reportera que, en lloc d’assistir a entrevistes o escriure articles, s’infiltrava en diverses situacions i després escrivia una crònica sobre com ho havia viscut.

· Evelin Berezin, aquesta enginyera estatunidenca es considera la creadora dels primers processadors de text i dels ordinadors d’oficina del segle XX.

· Ada Lovelace, Va ser la primera dona capaç d’escriure un llenguatge de programació aplicat a una màquina analítica, per la qual cosa se la considera la primera programadora de la història.

· Susan Kare, Dissenyadora gràfica i pionera de pixel art. Va ser també la creadora de les icones de Mac i va dotar el sistema MAC OS d’un llenguatge intuïtiu que fos reconegut de manera universal.

Elles formen part del canvi i nosaltres continuarem lluitant per la igualtat de gènere en tots els àmbits, perquè encara queda molt camí per recórrer.