Espots televisius. DOP Les Garrigues

PROJECTE AUDIOVISUAL

Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues

  Espot | Televisió | Vídeo

La DOP Les Garrigues és un organisme de certificació que sotmet l’oli de les cooperatives inscrites a rigorosos controls de producció i elaboració, garantint l’origen i la màxima qualitat dels seus olis.

Les Garrigues és la primera Denominació d’Origen Protegida (DOP) alimentària reconeguda a l’Estat Espanyol (1975), i fou certificada per la Unió Europea com a Denominació d’Origen Protegida el 1996.

‘Jo amb segell’

‘Jo amb segell’, és el claim dels tres nous espots de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues que es van emetre per TV3. Uns espots en els quals hem tingut la sort de formar part dirigint el procés de producció del càsting, l’escenografia i el seu enregistrament.

 

L’objectiu d’aquests tres nous espots, que es van poder veure a TV3 durant els mesos de desembre i gener, aprofitant les Festes de Nadal i l’inici de la nova campanya d’oli d’oliva verge extra d’arbequina 2021-22, era el de posar en valor la certificació que tenen les cooperatives i molins certificats, un segell que és garantia de qualitat i d’origen.

Ells han confiat en nosaltres

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros:

973 302 848
Arnald de Solsona, 6
25005 Lleida
hola@agenciaoma.com

Horario de atención:

De lunes a jueves de 9 a 18 h.
Viernes de 8 a 15 h.

Julio y agosto:
De lunes a viernes de 8 a 15h.

Contacta con nosotros: