Espot PublicitAri

PROJECTES AUDIOVISUALS

 

Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues

 Espot | Televisió | Vídeo promocional

La DOP Les Garrigues és un organisme de certificació que sotmet l’oli de les cooperatives inscrites a rigorosos controls de producció i elaboració, garantint l’origen i la màxima qualitat dels seus olis.

Les Garrigues és la primera Denominació d’Origen Protegida (DOP) alimentària reconeguda a l’Estat Espanyol (1975), i fou certificada per la Unió Europea com a Denominació d’Origen Protegida el 1996.

Espot publicitari L’Important de la Vida

L’encàrrec del nostre client ha estat la creació d’un espot televisiu basat en el missatge de la campanya “L’important de la vida”, ideada també des de la nostra agència de comunicació.

L‘espot s’ha pogut visualitzat a canals autonòmics com Televisió de Catalunya o als perfils socials de l’entitat.

L’oli verge extra, un producte quotidià

L’espot mostra els valors del producte, la seva vinculació a la salut, la gastronomia, i la visió d’aquest com un element quotidià, una experiència que forma part del dia a dia del consum de les famílies.

S’ha creat una imatge fresca, molt neta i que incorpora persones de diferents perfils tot buscant aquest apropament a diferents públics, a més s’ha realitzat una integració a les tecnologies i sistemes de comunicació actual que fan d’aquest espot un espai modern, actual i molt harmònic.

 

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.