Una web corporativa amb molt d'estil

PROJECTE WEB

Entre 3 lnterior Design Studio

 Transformació Digital | Fotografia | Vídeo | Creació de continguts

Entre 3 Interior Design Studio és un estudi de disseny que s’encarrega de crear espais amb personalitat tenint cura de tots els detalls, orientat tant a particulars com a empreses.

El contingut visual protagonista en l’àmbit digital

El nostre objectiu ha estat donar visibilitat als seus projectes d’interiorisme a través de la seva nova web. En el sector de l’arquitectura i l’interiorisme la imatge és primordial, és per això que hem desenvolupat el web incidint en la potència visual de les seves creacions a través de la fotografia i el vídeo realitzats per l’agència Oma.

El web és la carta de presentació d’una empresa, per això ha d’informar dels serveis que s’ofereixen. En aquest cas ens hem servit dels seus principals treballs per explicar-los.  

Projectes, ambients, serveis i odissea E3, la línia més jove i dinàmica d’Entre 3, permeten visualitzar els projectes agrupats en diferents categories.

Producció de vídeo corporatiu

Un dels elements més singulars ha estat la creació d’un vídeo corporatiu que és visible en el moment d’accedir al web. Correspon amb un dels seus projectes més emblemàtics ‘Construcció ecofriendly des de 0’, el resultat final de la gravació trasllada a l’espectador a l’univers Entre 3.

Gestió de comunicació integral

Des de l’agència donem suport integral a la imatge i comunicació de l’empresa: l’estratègia, la redacció de continguts editorials, el disseny gràfic, la fotografia i el vídeo.

Transmetent missatges coherents i una imatge sòlida assolim els objectius de l’empresa.

Tot un univers per descobrir.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.