Creació d'una web corporativa

PROJECTE WEB

Movitec. Pallet Wrapping Technology

 Transformació Digital | Fotografia | Vídeo | Creació de continguts

Amb 15 anys d’experiència al sector industrial, Movitec dissenya i fabrica enfardadores i embolicadores de palets que comercialitza a tot el món, proporcionant solucions completes claus en mà a final de línia.

La seva filosofia de treball es basa en crear una relació i compromís amb el client a llarg termini gràcies a la gran qualitat tècnica i humana del seu personal, que s’ajusta perfectament l’equip dels seus clients.

Disseny i desenvolupament web per al client

L’objectiu del projecte ha estat reflectir en aquest canal la dimensió tecnològica, el servei tècnic i la implantació internacional que té l’empresa, en un portal web corporatiu, 100% responsive, i que incorporés tot el catàleg de serveis i productes de l’empresa.

Amb aquest objectius s’ha desenvolupat tot el projecte partint de l’anàlisi conjunt previ, la conceptualització i redacció de continguts editorials, el disseny gràfic, fotografia i vídeo.

Producció del vídeo corporatiu

Un dels elements més singulars d’aquest projecte ha estat la creació d’un vídeo corporatiu que es visible en el moment d’accedir al web.

El vídeo té per objectiu transmetre la dimensió tecnològica de l’empresa, per això s’han inclòs espectaculars imatges dels productes que desenvolupa l’empresa combinats amb efectives infografies i altres elements, com la utilització d’imatges de dron, tot combinat amb la participació del personal de l’empresa en situacions reals.

Un resultat global que trasllada l’espectador a un univers tecnològic i innovador, que permet conèixer de formar visual la realitat de l’empresa.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.