Projecte web. Cal ESMET

Projecte Web

Projecte web del sabor de l’autèntic

  Projecte Web | Disseny gràfic | Comunicació | Imatge corporativa

A Cal Esmet, des dels inicis, l’any 1959, ofereixen una carn i uns embotits artesanals elaborats amb matèries primeres naturals de la millor qualitat. Generació rere generació, s’han convertit en un referent dins del mercat de la zona, amb un nom reconegut com a sinònim de qualitat, experiència i confiança.

Treballen en projectes innovadors per marcar la diferència en l’alimentació sana i natural, amb la mirada posada en el futur per continuar oferint l’embotit casolà de sempre i satisfent els paladars més exigents.

El sabor de l’autèntic

L’objectiu del projecte ha estat mostrar la història de la marca i tota la seva gamma de productes. Tot això, d’una forma visual i àgil, partint de l’anàlisi conjunt previ, la conceptualització i redacció de continguts editorials, el disseny gràfic, fotografia i vídeo.

S’ha incorporat, a més, una àrea privada en què distribuïdors i proveïdors poden accedir per disposar d’informació tècnica de producte o elements de màrqueting.

Imatge corporativa

El projecte ha servit, a més, per renovar la imatge corporativa de la marca i traslladar-la als seus elements corporatius, especialment al packaging, on s’ha buscat traslladar una imatge més neta, directa i actualitzada als temps i canals actuals.

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.