Ideació i disseny de packaging per diferents formats

PACKAGING | IMATGE DE MARCA

 

Cooperativa de Juncosa

 Restyling | Packaging | Oli d’oliva

Situada a Juncosa de Les Garrigues, i fundada l’any 1919, la Cooperativa de Juncosa produeix oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

Disposa d’un nou molí totalment ampliat i renovat amb la maquinària més avançada per oferir màxima seguretat i més eficàcia al procés d’obtenció i elaboració de l’oli d’oliva verge extra de la Cooperativa de Juncosa.

Comercialitza els seus productes sota tres marques, Les cabanes, l’Or Verd i Eco Cabanes i en 11 diferents formats. Distribueix per tot l’estat mitjançant la seva botiga online i els punts de venda habituals.

Packaging per els diferents formats d’oli Les Cabanes, l’EcoCabanes i L’Or Verd

El repte que planteja el client és una renovació de la seva imatge per presentar el seu producte visualment atractiu al seu consumidor.

Un altre dels objectius ha estat realitzar un tractament gràfic que permeti connectar les tres marques comercialitzades respectant les seves pròpies identitats i característiques.

L’aplicació s’ha realitzat en tots els formats existents en vidre, garrafa, llauna, així com de les caixes per al seu transport.

Comunicació visual integral

El resultat és una imatge clara, que transmet modernitat, alta qualitat i que conté valors com l’origen, amb l’aparició d’un símbol com les cabanes.

La nova imatge s’ha integrat a més a l’entorn digital amb un resultat global excel·lent.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.