Campanya en temps de confinament

Campanya de comunicació

 

Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues

La DOP Les Garrigues és un organisme de certificació que sotmet l’oli de les cooperatives inscrites a rigorosos controls de producció i elaboració, garantint l’origen i la màxima qualitat dels seus olis.

Les Garrigues és la primera Denominació d’Origen Protegida (DOP) alimentària reconeguda a l’Estat Espanyol (1975), i fou certificada per la Unió Europea com a Denominació d’Origen Protegida el 1996.

La campanya “Te’l Portem a Casa”

En el marc de la situació excepcional provocada pel virus Covid-19, en què bars i restaurants s’han vist obligats a tancar els seus locals i la població ha estat confinada als seus domicilis, l’encàrrec del nostre client ha estat la creació de la campanya “Te’l Portem A Casa”. Una iniciativa que vol posar èmfasi en el servei de transport a domicili amb què compten totes les cooperatives inscrites a la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, i així, ajudar en la venda online dels seus olis d’oliva verge extra facilitant a la ciutadania que romangui a casa seva.

La bona rebuda dels mitjans de comunicació

La campanya, iniciada a finals del mes de març, fa difusió de totes i cadascuna de les cooperatives inscrites a la DOP Les Garrigues. Per tal de fer una millor difusió del missatge, s’ha dut a terme una adequació de la pàgina web, amb el disseny d’un banner especial i l’actualització de l’apartat “On Comprar”, on s’hi pot trobar el llistat de totes les cooperatives inscrites i les seves dades de contacte. A més, s’han ideat i dissenyat els diferents bodegons de les cooperatives, els quals s’han anat compartint periòdicament a través de les xarxes socials.  

Mitjans de comunicació com TV3, La Manyana i Tot Lleida n’han fet ressò, elogiant la ràpida reacció de la Denominació d’Origen per tal d’adaptar-se a la situació actual, tot realçant la venda online d’un producte de qualitat i de proximitat com és el cas de l’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues.

Un pas més en la campanya “Te’l Portem a Casa”

En aquest context i després de veure la bona rebuda dels mitjans de comunicació, s’ha volgut reforçar el missatge i fer un pas més en la campanya “Te’l Portem A Casa”. D’aquesta manera, s’ha iniciat una nova estratègia de comunicació que inclou la creació de cinc peces audiovisuals que continuen fent difusió del servei de transport a domicili amb què compten totes les cooperatives, així com el llançament, en català i castellà, d’un sorteig de 6 lots d’una selecció dels millors Olis Verge Extra d’Arbequina amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues. 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.