VÍDEO DOCUMENTAL

PROJECTES AUDIOVISUALS

 

Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida

 Vídeo documental

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals, que treballen units per educar en salut, donar suport i acompanyar les persones malaltes i les seves famílies, i finançar projectes d’investigació que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

‘Anomena-ho càncer. Històries darrere la paraula’

Vídeo documental que té per objectiu explicar la dimensió de l’associació, la descripció de les seves activitats, els serveis que ofereix, les persones implicades i el seu abast territorial. El projecte ens plantejava dos reptes, per una banda ser capaços d’explicar tots aquests elements d’una forma dinàmica i entenedora, i per l’altra, tractar el contingut amb la sensibilitat i emoció justa. 

La proposta realitzada correspon a un vídeo documental protagonitzat per les persones que formen part de la dimensió de l’AECC, responsables, tècnics, voluntaris i és clar, malalts de càncer i els seus familiars.

El resultat, un vídeo que transmet veritat, centrat en la paraula, i que apropa a l’espectador a una realitat que parla de lluita, tristesa, emoció i superació.

Un projecte en el qual hem tingut l’oportunitat de treballar amb persones excepcionals i conèixer històries que ens han tocat de ple.

 Tres dies d’entrevistes, 41 persones entrevistades, rodatges a tota la província, deu mesos de feina non-stop i una presentació de pel·lícula amb més de 200 assistents.  Un projecte que ens ha fet créixer i ens ha fet canviar la nostra perspectiva sobre el càncer i la gent que, d’una manera o altra, lluita cada dia envers ell.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.