Vídeo promocional per a la Universitat de Lleida

Audiovisual | Disseny de campanyes | Estratègia | Comunicació

Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

Audiovisual | Disseny de campanyes | Estratègia | Comunicació

El Vicerectorat d’Internacionalització de la Universitat de Lleida s’encarrega de coordinar i gestionar la mobilitat internacional entrant i sortint d’estudiantat, professorat i PAS. A més promou la internacionalització de la formació a la UdL i impulsa la captació d’estudiants internacionals.

Porque no venir me parecía una locura”

La campanya publicitària realitzada està orientada a estudiants internacionals. L’objectiu és mostrar quines són les qualitats i trets que distingeixen a la ciutat de Lleida. A més de donar a conèixer el territori i l’entorn universitari.

 

A través de 8 testimonis, estudiants de la Universitat i exalumnes, es mostren els motius que els han portat a escollir Lleida i la seva universitat per cursar els seus estudis, tant per l’atractiu i el nivell de benestar que ofereix la ciutat com per les oportunitats professionals que brinda la UdL.

El vídeo promocional es pot visualitzar a través de les xarxes socials de la Universitat de Lleida, Instagram i Facebook, i del seu canal de Youtube. A més s’han realitzat aplicacions pels canals offline.

 

 

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.