3 espots en 1

PROJECTE AUDIOVISUAL

Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues

 Espot | Televisió | Vídeo

La DOP Les Garrigues és un organisme de certificació que sotmet l’oli de les cooperatives inscrites a rigorosos controls de producció i elaboració, garantint l’origen i la màxima qualitat dels seus olis.

Les Garrigues és la primera Denominació d’Origen Protegida (DOP) alimentària reconeguda a l’Estat Espanyol (1975), i fou certificada per la Unió Europea com a Denominació d’Origen Protegida el 1996.

Tres nous espots televisius per a la DOP Les Garrigues

Des de Nadal i fins al 17 de gener d’aquest nou any, els tres nous espots de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues es podran veure per TV3, uns espots en els quals hem tingut la sort de formar part dirigint el procés de producció del càsting, l’escenografia i el seu enregistrament.

 

L’objectiu d’aquests tres nous espots, que han estat protagonitzats íntegrament per actors i actrius de Lleida i s’emeten diverses vegades al dia dins l’horari de prime time de la televisió pública catalana, era el d’incentivar i potenciar el servei de transport a domicili que ofereixen totes les cooperatives i molins inscrits a la Denominació d’Origen, a més d’informar la ciutadania que poden realitzar les seves compres d’oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues de manera online, o bé, per comanda telefònica de forma ràpida i senzilla.

Aquesta nova acció vol reforçar la campanya de ‘Te’l Portem a Casa’, iniciada al mes de març coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma i del confinament domiciliari, que també vam gestionar des de l’Agència.

Han confiat en nosaltres

oma-clients-quatuor
oma-clients-debic
oma-clients-cicles-franci
oma-clients-ap-funde

Horari d'atenció:

De dilluns a dijous de 9 a 18 h.
Divendres de 8 a 15 h.

Juliol i agost:
De dilluns a divendres de 8 a 15 h.