Avui us parlem d’un premi molt especial, el que ens ha atorgat Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya a la gala dels Premis Impacte 2022 que es va celebrar a l’auditori del Cosmocaixa de Barcelona el dia 3 de novembre, per les accions de comunicació realitzades amb motiu dels 60 anys de la Fundació Aspros.   

Hem rebut, la plata en la categoria “Corporatiu”, una categoria que valora les  accions de comunicació corporativa, relacions públiques, esdeveniments i comunicació interna, que posin en valor la importància que té la comunicació corporativa en la reputació i el bon funcionament de les empreses. És a dir, és un premi 100% de comunicació integral, en el que ha participat tot l’equip de l’agència, des de disseny, continguts, premsa, vídeo i esdeveniments, i és per això que estem molt contents de rebre un guardó que reconeix la tasca de tot l’equip. 

A més aquest projecte, és un exemple perfecte de connexió amb el client, en aquest cas, la Fundació Aspros, amb qui treballem d’una forma integrada formant un veritable equip únic, agència-client, per això creiem que és un premi compartit. 

A l’acte d’entrega, que va tenir lloc a l’auditori del Cosmocaixa de Barcelona, hi vam assistir amb el director executiu de la Fundació Aspros, Enric Herrera; la responsable de comunicació de la Fundació Aspros, Helena Arnó; i els socis directors de l’agència OMA, José Luis Cunillera i Alexandra Balaguer. 

Un projecte de comunicació integral

La Fundació Aspros i l’agència OMA, amb la qual l’entitat col·labora des de fa més de dos anys en matèria de comunicació i màrqueting, van plantejar el 60è aniversari de la Fundació com un projecte de comunicació corporativa i interna integral, amb activitats i iniciatives amb un impacte cap a tots els públics de l’entitat.

Així doncs, en el marc del 60è aniversari, s’ha creat el concepte les “12 raons d’Aspros”, que recull 12 elements clau per l’assoliment de l’èxit de l’entitat. També, a principis d’any, l’artista lleidatana Sonia Alins va crear una obra commemorativa exclusiva per a la Fundació. D’aquesta, se n’han fet il·lustracions numerades i signades per l’artista, que s’estan lliurant a autoritats, representants institucionals i altres persones i organitzacions amb algun tipus de vincle amb l’entitat.

A més, s’han realitzat tres esdeveniments dirigits, cadascun d’ells, a l’equip de professionals, familiars i persones usuàries, i empreses. Com a colofó, el proper 11 de novembre es celebra a l’Auditori Enric Granados de Lleida l’acte final, obert a tothom, i que comptarà amb la presència del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i amb un concert de gòspel a càrrec del grup Veus.kat.

Amb l’execució d’aquest projecte de comunicació, la Fundació Aspros ha vist un augment de la seva notorietat, així com el reconeixement i posicionament de la seva marca. A més, els actes i les activitats que s’han dut a terme han tingut un gran impacte, amb la participació de més de 630 persones als esdeveniments i amb una gran repercussió a nivell mediàtic, amb més de 40 aparicions a mitjans.