El disseny i la denominació de la marca, que hem creat, juntament amb el Parc, ha fet un gir de 360º.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida canvia la seva imatge i denominació, passant a dir-se Parc Agrobiotech Lleida.

Es considerava necessària una adaptació a un nou escenari, sense perdre l’essència, però amb un missatge més concret i directe, d’aquí neix la nova denominació, Parc Agrobiotech Lleida.

Per la presentació de la nova marca s’ha dut a terme un acte a l’Auditori Joan Oró del Parc, i ha comptat amb la presència de representants de les institucions lleidatanes. L’acte ha estat presentat per José Luis Cunillera, cofundador de l’Agència Oma, i cobert per la mateixa.

Hem creat el disseny de la nova imatge del Parc, i per fer-ho s’han tingut en compte diferents components com ara el posicionament estratègic del parc, també una part important de la nova imatge són els colors inspirats en la gamma cromàtica del parc, la seva arquitectura, els patis i els artistes impressionistes i l’entorn més proper, el Turó de Gardeny i l’horta. Finalment, la forma que acompanya el nou logotip neix de la visió del parc com un Hub de connexió de l’anomenada quàdruple hèlix, formada per l’administració, l’empresa, la recerca i/o coneixement i la societat.

El resultat, una imatge contemporània i atractiva, que transmet dinamisme i que incorpora en el seu relat, l’essència del parc i la seva visió estratègica de futur.

La creació de la nova imatge, és el primer pas d’una estratègia de comunicació que durem a terme, mitjançant una acció constant en els diferents canals de comunicació del Parc, vol donar major rellevància a les empreses, accions i actuacions que se’n deriven, i l’impacte que aquestes tenen per la captació de talent, de negoci i d’iniciatives que millorin la competitivitat del territori.