Aquest mes de juliol, hem estrenat noves oficines al carrer San Agustins, 7 de Lleida, al barri de Cappont.

Després de 5 anys, l’espai que ens va veure néixer com agència, se’ns ha quedat petit. Ha estat un creixement constant des de l’inici, que gràcies a la confiança dels nostres clients, ens ha permès fer realitat aquesta nova ubicació.

El que buscàvem en aquesta nova fase, era un espai més ampli que ens permetés mantenir un concepte clau en els nostres projectes. El fet integral, la connexió entre disseny, creativitat i estratègia, i a la vegada, amb l’espai suficient per poder treballar de forma aïllada cadascun d’aquests àmbits.

Per això, hem configurat àrees de treball per sectors: continguts, disseny i digital. Tanmateix, hem creat zones de treball comú; taules de treball compartit, sales de reunions i espais per compartir presentacions, formació, projectes i estones de relax amb l’equip. El resultat és un espai que transmet amplitud, que facilita la concentració i el treball en equip.

Naturalment, la nostra identitat i la nostra marca són elements claus que també han d’estar presents, i això també ha estat possible. Hem incorporat la nostra personalitat amb un disseny que barreja imatge industrial i a la vegada, un toc càlid, humà, i ple de vida amb el verd de les plantes que omplen l’espai, transmetent així, el nostre sentit pel disseny, la creativitat, la sensibilitat i la innovació.

En definitiva, un nou espai on podrem enfrontar en les millors condicions, els nous reptes que tenim per endavant, millorar i potenciar l’ambient de treball, la captació de talent i la creativitat.

Ens vens a visitar?