Kylatt, dissenyat per l’Agència Oma, medalla de plata en la categoria de ‘Packaging Design’ a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil

25 juliol, 2022
ComOma24

L’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó, Praedium KYLATT dissenyat per l’Agència OMA, ha rebut la medalla de plata en la categoria de ‘Packaging Design’ a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil.

El concurs de Califòrnia és a escala mundial i té l’objectiu de transmetre a la societat el coneixement sobre el món de l’oli, des de la selecció fins al tast i el maridatge.
Aquest nou guardó en disseny se suma als rebuts per part de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues de Les Borges Blanques i de l’Associació de Publicitat de Catalunya en la mateixa categoria. Es tracta d’un disseny, creat per Agència Oma, que reflecteix en la seva presència la personalitat, el caràcter i l’art, en definitiva, l’essència que caracteritza aquest producte. D’aquesta manera, la seva presentació està configurada pel color mediterrani i un dibuix harmònic. El nou disseny de l’ampolla de Praedium KYLATT és, també, més sostenible.

Praedium KYLATT, està elaborat a partir d’olives arbequines de collita primerenca de camps especialment seleccionats, obtenint així el distintiu d’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial. La qualitat d’aquest oli és fruit de la unió de diferents factors: la millor tria d’olives, la destresa dels tècnics del molí i la passió del xef amb una estrella Michelin, Oriol Ivern. El seu nom, “Praedium” concretament, prové del llatí i significa “finca”, simbolitzant l’univers mediterrani.

Cal destacar que, Praedium KYLATT ha estat guardonat anteriorment amb 6 premis, al qual se li suma aquest últim de Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil.