Una jornada plena d’emocions i guardons al Festival de Publicitat de Catalunya
19 setembre, 2019
ComOma24

Avui us volem a parlar sobre el Festival de Publicitat de Catalunya anomenat Open Creatiu, al qual hem tingut l’oportunitat d’assistir-hi i a més a més guanyar dos premis!

El Festival de Publicitat de Catalunya és una iniciativa de l’Associació Empresarial de Publicitat, la qual aglutina més de 150 empreses del sector i que des de fa 5 anys organitza aquest festival amb l’objectiu de treure a la llum tot el talent que hi ha a Catalunya. Més de 500 candidatures d’empreses amb seu a Catalunya s’han presentat en aquesta edició, per a un total de 15 categories estructurades per sectors d’actuació.

Una de les categories més llamineres que hi havia al concurs era la de “Premi Territorial”, entre les quals es trobava la província de Lleida. Doncs podem dir amb molta alegria que vam ser els guanyadors. Hem estat nombrats com “L’Agència de l’any de Lleida” per un projecte de comunicació integral per MÍO 1898, una marca cordovesa de productes ibèrics. Un guardó que valora el projecte de forma integral, tot tenint en compte aspectes com el packaging, la imatge de marca, l’estratègia digital i la comunicació online.

Aquest però, no va ser l’únic guardó que ens vam emportar, sinó que també vam guanyar el premi de plata per un vídeo corporatiu d’una empresa industrial d’embalatges amb seu a Lleida en la categoria d’ ”Enginys – Endoll i Fusta”, on la valoració principal es realitza sobre l’enginy i l’originalitat de la peça.

Com a agencia de comunicació estem molt orgullosos i il·lusionats, ja que aquests dos guardons realcen la feina realitzada, gairebé tot just dos anys després del naixement de l’Agència OMA.