L’Agència OMA, juntament amb la Cooperativa del Camp Foment Maialenc organitza un esdeveniment per a conèixer els reptes de l’oli a Lleida i presentar la nova imatge de Baró de Maials. 

‘’La tecnologia i la innovació, elements clau per a la millora de la competitivitat del sector de l’oli’’. Aquesta ha estat la conclusió clau referent al debat que va tenir lloc ahir, 6 de juny a la sala Davall de La Llotja de Lleida i en la qual s’han posat sobre la taula, diferents aspectes relacionats amb els reptes que afronta el món de l’oli en l’actualitat i en el futur. 

L’esdeveniment ha tingut com a objectiu compartir l’experiència de personalitats referents en el sector de l’oli a Lleida per conèixer l’evolució d’aquest producte de primera necessitat en el món i per conèixer la previsió de la campanya d’enguany en àmbit nacional i internacional, degut a la situació d’emergència de sequera.

Tal com afirma el president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, ‘’la tecnologia és bàsica, ja que ens permet aprofitar al màxim l’aigua.’’

En el llarg de la jornada, a més, s’ha presentat la nova imatge de marca de la Cooperativa centenària, Baró de Maials, la qual després de molts anys, ha decidit renovar la firma per tal de respondre a les necessitats dels nous temps i adaptar-se a reptes actuals davant un context d’actualització i canvi constant. En aquest punt, el president de la Cooperativa del Camp Foment Maialenc, Francesc Teixidó, explica que ‘s’ha d’anar de cara a les noves maneres de vendre l’oli.’’

L’expert en màrqueting, José Luis Cunillera, explica que ‘’La comunicació en el sector de l’oli, necessita constància i no només per exportar o impulsar a les vendes, sinó per crear la pròpia marca i la cultura que hi ha al voltant d’aquesta’’. 

A més, durant l’acte també s’ha debatit sobre la importància del segell DOP per a la comercialització nacional i internacional, destacant en aquest àmbit que ‘’No n’hi ha prou en fer oli de qualitat. Aquest ha d’anar ben vestit’’, com explica Enric Dalmau, president de DOP Les Garrigues.